vanillascented header
15:25 - 12/06/2012

MARGIELA X H&M

Jeg elsker Maison Martin Margiela!, (en av mine absolutte favoritter) og jeg handler en del på H&M, men,
på en måte liker jeg ikke at de skal ha et samarbeid.
Margiela er jo litt sært, og for spesielt interesserte. Er derfor litt overrasket.

-

Jeg synes det er spennende med alle disse designkolleksjonene til H&M, men det jeg ikke liker ved det er at folk som egentlig ikke bryr seg om marni/lanvin/margiela osv plutselig blir helt gale etter det. Og ikke pga det blir billig, det er greit, men fordi det plutselig er kult? – men så vet de egentlig ingenting om designerens historie etc. Skjønner dere hva jeg mener? :/
Nå høres jeg bitter ut.. Er ikke en hater!
Uansett. Jeg kommer definitivt til å stå i kø og jeg er KJEMPESPENT på kolleksjonen!
Det her blir så sykt bra.

-

-
You’ve probably read this on every blog already, but what do you guys think about the margiela x hm collaboration?

I love MMM but I don’t know if I like them going more “mainstream” by doing this.
Anyway, I’m more than excited to see the collection and I’ll definitely do some shopping November 15th!

ph: google

Leave a comment

Maria / Vanillascented- 20 June, 2012 at 22:01
#Malla: Ja, mote er for alle, og ja uansett om det er trendy eller ikke! :) Jeg sier ikke noe om andres stil, for alle skal få kle seg i det de vil! Poenget mitt kom ikke ordentlig frem, fordi jeg ville ikke skrive for mye. Men ok, det jeg mener er at jeg ikke liker at folk ikke har ordentlig kjennskap til designeren. Jeg synes bare det er synd! (Kansje jeg er ekstra opptatt av det siden jeg vil jobbe i den bransjen, men er det ikke hyggelig for den personen og få ordentlig cred?). Av alle som kjøpte seg et plagg fra Marni x H&M - hvor mange visste om Consuelo castiglioni? Hennes tidligere arbeid, visjon og historie. Det er masse positivt med disse samarbeidene (det blir tilgjengelig for alle, designplagg til en billig penge osv) MEN, igjen, jeg synes bare det er synd at man ikke forstår hva som ligger bak og ja, at det faktisk blir en "trend". (Og nei, jeg sier ikke at jeg ikke følger trender selv, men nei SÅ trendy er jeg ikke.) Greit det med at klær er fine og at man kjøper det av den grunn, men ja som sagt, jeg synes det er litt dumt i forhold til det. Jeg tenker også på mote generelt, trender. Det at det er en ny trend hver eneste måned - og hele denne motesirkelen som begever seg så utrolig raskt osv forbrukeratferden vår osv (skal ikke gå så dypt inn i det). Jeg hater ikke folk som følger trender - men jeg misliker samfunnet som gjør at det blir en bruk-og-kast mentalitet pga trendene! Skjønner du hva jeg prøver å poengtere? Eller er det fortsatt teit. Jaja! Og nei, jeg sier absolutt ikke dette for å fremstå som bedre selv! Nå synes jeg du tar i. Men takk skal du ha for kritikken.
Malla- 20 June, 2012 at 18:35
Jeg er veldig uenig med deg, for det første fordi mote er for alle, en hver som blir interessert i en koleksjon skal få lov til det enten det er en helt vanlig "utrendy, mainstream" person eller man er som du sier en "spessielt interessert", med andre ord en bedreviter... Du følger jo trender akkuratt like mye som en hver annen person, faktisk er ACNE og den stilen du kjører utrolig uoriginal, det er lett å se ved å bare ta en titt rundt på andre "spessielt interesserte"s blogger. Sorry for kritikken, men dette ble bare altfor teit. Du bare hater på andre som følger trender fordi du vil fremstå som bedre selv...
Michaela- 18 June, 2012 at 15:16
Kunne ikke vært mere enig! Folk går helt bananas etter merker og designere de aldri før har hørt om... Insane, spør du meg! Selv elsker jeg Margiela, så dette er nok det jeg gleder meg mest til! Har egentlig aldri brydd meg noe særlig om designkolleksjonene før, mer enn den fra Elin Kling - ble så forelsket i den maxikjolen med splitt! Den ble også min. Men resten har mest vært... Ja, litt kjedelig.
The Fashion » MARGIELA X H&M- 14 June, 2012 at 20:36
[...] litt overrasket. – Jeg synes det er spennende med alle disse designkolleksjonene til H&M,Continue Reading update: 2012/06/14 | [...]
Linnéa - mina finheter- 14 June, 2012 at 00:03
Jag förstår precis! Och kan hålla med. Jag är väldigt spänd på kollektionen :) För första gången kommer jag nog att köa för att få köpa.
Tone- 13 June, 2012 at 19:49
Det som jeg ofte synes er litt synd, er at klærne ofte blir ganske fine (i hvertfall i noen av kolleksjonene), men så blir de liksom litt ødelagt av at alle andre har dem. Har enda ikke kjøpt noe fra H&M samarbeid, selv om det er gøy å se resultatene :-)
Hilde- 13 June, 2012 at 08:23
Jeg skjønner hva du mener, og ble veldig overrsaket over samarbeidet. Men.. Så tenker jeg at MMM vil jo dette selv. Da er de tydeligvis ikke noe opptatt av å være sære eller eksklusive da. Og når merket ikke ønsker å være bare for spesielt interesserte så.. Jeg mener, de har jo tydeligvis lyst til å bli såkalt mainstream, så det er vel ikke viktig for merket å være "sært". Og fansen som tidligere har følt seg litt som om de har visst om en spesiell hemmelighet synes vel at det er litt kjipt å skjønne at MMM er faktisk like kommersielt styrt som alt annet?
The Fashion » MARGIELA X H&M- 13 June, 2012 at 07:29
[...] litt overrasket. – Jeg synes det er spennende med alle disse designkolleksjonene til H&M,Continue Reading update: 2012/06/13 | [...]
Ondine- 13 June, 2012 at 06:40
This is a great post, coincidentally I made a post about the same thing on my blog www.outofavalon.com! xxx Ondine
Lauren- 13 June, 2012 at 01:08
Im so excited for this collaboration, I'm hoping the quality of the items will be as good as actual MMM items. Xx LaurenWoodward.blogspot.cm
tokyo nana- 13 June, 2012 at 00:40
jeg ser hva du mener, men på samme måte synes jeg egentlig at h&m kolleksjonene kan være en grei måte å introdusere designere til den generelle befolkningen - og kanskje at de derifra tar opp en interesse/begynner å lære mer om motehusene. jeg vet ikke, jeg oppfatter ofte i (mote)blogg-norge at det er en viss snobbete holdning mot hvorvidt mote skal være tilgjengelig for alle. så lenge man gjør det til sin egen personlige stil så er vel det viktigere en om klesplaggene er eksklusive eller ikke?
Jannie Sander- 12 June, 2012 at 20:54
Jeg er helt helt helt enig!
The Fashion » MARGIELA X H&M- 12 June, 2012 at 19:23
[...] litt overrasket. – Jeg synes det er spennende med alle disse designkolleksjonene til H&M,Continue Reading update: 2012/06/12 | [...]
Helene- 12 June, 2012 at 18:07
Å herregud! Jeg synes akkurat det samme. Jeg synes dette er surt at de skal gå inn i et samarbeid. Som du sa, nettopp fordi Maison Martin Margiela er litt sært og spesielt OG for de som er veldig interesserte, som jeg definitivt er. Jeg gruer meg til jeg ser de som ikke vet noe i det hele tatt om Maison Martin Margiela nå (i dag og helt til november), plutselig går med klærne. Jeg gruer meg som en hund. Jeg hater slike ting, verste jeg vet. Hvertfall småjenter med klær fra bik bok og cubus som plutselig digger seg inn i Maison Martin Margiela klær :( Jeg hater å se ut som alle andre og når det som er spesielt plutselig ikke er spesielt lengre... hva har vi igjen da? :/
jenaly- 12 June, 2012 at 17:11
i am excited as well. I think it will be amazing, and I definitely can't wait to see the results http://jenalyenns.blogspot.ca/
Alice- 12 June, 2012 at 17:11
I do get your point with the mainstream thing but it's not as I we can afford a closet full of MMM so this is a great opportunity to get some cool pieces. X Alice
Nadia- 12 June, 2012 at 16:58
Jag tycker att det ska bli så spännande!
alicia- 12 June, 2012 at 16:51
I'm opposed to it, as well. I think my opposition has more to do with the fact that it's Margiela - a brand that's notorious for its exclusivity and elusiveness (a reflection of the designer himself). This collab with H&M cheapens the brand, regardless of how good the fabrics are or how "true" the designs are to his eponymous line.
SVERRE- 12 June, 2012 at 16:24
du? jeg skjønner deg. jeg er faktisk litt enig!
vasilieva- 12 June, 2012 at 16:21
cannot wait, thinking it's going to be simply best http://www.vasilievablog.com/ x
L- 12 June, 2012 at 16:14
I've never thought about the fact that the brands which collaborate with H&M always get this crazy hype going on, and people suddenly throw themselves on seemingly unknown designers JUST because it is the "it"-thing in the season. You're right. But I think it is understanding that one can get a bit sensitive about these things, ESPECIALLY when it is your favorite designer and they suddenly have a chance of getting mainstream (hate that word) - but you get the point.
Caroline- 12 June, 2012 at 16:02
Jeg forstår dig udemærket, og må erklære mig 100 procent enig. Da jeg fik mailen fra H&M i dag, blev jeg meget overrakset over dette samarbejde, da jeg slet ikke kan forestille mig, hvad der vil komme ud af det, men jeg blev også glad, da jeg er en kæmpe fan af Margiela! Jeg har virkelig ventet på, at H&M skulle samarbejde med en anderledes type brands, istedet for de farvestrålende Lanvin, Versace, Sonia Rykiel etc. mere som Stella Mccartney x H&M. Jeg venter stadig på H&M x Alexander Wang, Damir Doma og Proenza Schouler ;) xxCaroline http://thefashionfrog.blogspot.com/
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE