vanillascented header
04:29 - 19/09/2012

XVIII. SEP
Det er varmt i New York.
Har gått i shorts og topp nesten hver dag, skal ikke klage på det!
I dag var det regn så da kunne jeg hvertfall kaste på meg en olajakke.
Gleder meg til høsten så jeg kan gå med lag på lag og bruke kåper og strikkegensere :)

_
Ellers.. I dag hadde vi vår første presentasjon på skolen i integrated studio klassen. Vi viste frem prosjektet vi har jobbet med i 3/4 uker, og som skulle resultere i en minikolleksjon, moodboard, research, stoffprøver osv.
Det gikk bra!
Jeg føler meg så sikker på stilen min og hva jeg vil så det føles deilig. Hehe. Og det føles så deilig å holde på med design hver dag dere!
_
_
Doing denim on denim today

Jacket ACNE
Jeans H&M Men’s department
Silk tanktop MTWTFSS Collection 

Leave a comment

Elise- 1 October, 2012 at 18:46
Hadde vært kjempe kult om du hadde delt noe av arbeidet du gjør på skolen med oss som leser bloggen din! elsker det du gjør. Definitivt favoritt bloggen min.
wingyee- 24 September, 2012 at 13:04
Hello! My name is wingyee. You are one of my favorite blogger. I am running I SNAP U magazine in Sweden. I am going to open an online shop which is based in Sweden. Would love to see will you be interested to collaborate with us for a styling project. I will send you some samples, you style them and post it on your blog, and put the link to our web store. It would be great if you could e-mail me,and i will send you some photos of the clothes i am going to send you. Thanks for reading! Looking forward to hear from you soon. Have a great day! Best regards, Vivian
Maria / Vanillascented- 23 September, 2012 at 19:45
Vilde: Hehe :) Ja jeg er så hemmelighetsfull.. Jeg kan ha det om en uke eller to, så jeg blir litt mer kjent med New York, for jeg får sikkert noen spørsmål om det! Og tusen takk for fine ord!:)
vilde- 23 September, 2012 at 12:43
Hei Maria! Så gøy at du koser deg i New York!! Jeg lurte på om du kunne ha en spørsmålsrunde eller noe? slik at vi lesere får vite litt mer om deg! Du er en stor inspirasjonskilde for meg og mange andre. Tusen takk for at du har verdens beste blogg! Hilsen Vilde, Stavanger
adama- 20 September, 2012 at 15:58
Jeg kan virkelig godt lide din blog og din stil. Og de hvide sko er vidunderligt. Kan du lide kan findes i vores online shop heppin?
Ingrid- 20 September, 2012 at 14:14
Det er kjempebra, da! Så fint at ting ordner seg. Fortsett sånn :)
Kim T. Pham- 19 September, 2012 at 19:29
Søren meg perfekt!
Carly- 19 September, 2012 at 18:01
Super-lovely combination. I look forward to seeing more little updates on your time at Parsons. I think you are definitely one to watch in the future! One day I hope to feel more comfortable with my style (in terms of my work) too, but I know it will only come with more practice. X
Christine- 19 September, 2012 at 15:03
Where are your shoes from?
Mette- 19 September, 2012 at 14:53
Så flott du ser ut! Kjempefint antrekk og bra du trives på skolen :)
The Minx- 19 September, 2012 at 12:19
can't get over how good you look with brown hair! this outfit rocks.
Duck- 19 September, 2012 at 11:56
Brilliant out-of-focus shot!
Xeana- 19 September, 2012 at 09:54
Gorgeous jeans outfit!! From www.xeanafashion.com
kcomekarolina- 19 September, 2012 at 09:34
omg! i love these photos! xoxo from rome K. kcomekarolina.com
The Fashion » XVIII. SEP- 19 September, 2012 at 07:51
[...] Gleder meg til høsten så jeg kan gå med lag på lag og bruke kåper og strikkegensere _ Ellers..Continue Reading update: 2012/09/19 | [...]
NEW POST: Columbine - THE ART OF PACKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE