vanillascented header
23:07 - 05/10/2012

X1 New dress from MM6, Margiela 2 At the Metropolitan Museum
 -
Hallo fine lesere :)

Nå har jeg ikke blogget på en stund fordi jeg har vært lei meg.. Så sånn er det.
Det har ingenting med New York å gjøre.
Men uansett, nå orker jeg ikke mer, så nå skal jeg prøve å fokusere på alt det gode rundt meg, Parsons og denne deilige byen.

Hehe, jeg er så lite personlig her inne, jeg lurer på hva slags inntrykk dere har av meg egentlig.
Neste uke tenkte jeg kansje å ha en spørmålsrunde, det har jeg ikke hatt på hvertfall 3 år. Det er en del av dere som har sendt meg mail og spurt om jeg kan fortelle om hvordan det er på Parsons, så da kan jeg ta med det i samme slengen :)
_
Ha en fin fredagskveld!

Leave a comment

Emma- 11 October, 2012 at 19:04
<3
Tone Bø- 8 October, 2012 at 15:07
Å kunne gå på skyer, eller å kunne puste under vann? Og hvorfor :-)
Maria / Vanillascented- 8 October, 2012 at 06:45
Ø: Spørr du meg nå, eller spørr du til spørsmålsrunden? Hehe :) Jeg skulle ønske jeg var gutt noen ganger, og kikker ofte på herreavdelingene. Det jeg liker med herremote er at det ikke er så trendbasert. Jeg har ikke tenkt så mye på det, men hvis jeg ble en gutt i morgen skulle jeg hvertfall startet med: en hvit hverdags skjorte i grov bomull, en hvit t-skjorte, sort jeans, en helt enkel ullgenser, sort chelsea-ish boots, kule sneakers, grå college genser, en klassisk kåpe, og.. saueskinnsbomberjakken fra acne! Hehe :) Ellers, få klær, men alt i god kvalitet. Jeg vet ikke, har ikke tenkt på det før! Men jeg liker spørsmålet ditt!
SOLVEIG- 7 October, 2012 at 11:09
Du er bare...dødsinspirerende..hahaha.. Og så er det egentlig litt deilig å ikke se deg på alle bloggtreffbilder som blir lagt ut-.. Du prøver liksom ikke å være en kjendis (virker det som) :) Ooog...så har du et talent og det er kanskje det aller beste med denne bloggen, man lærer faktisk noe av den!! du må aldri slutte å blogge!! koz og klemz
Ø- 6 October, 2012 at 20:09
Hvis du var gutt, hvilke plagg og trender ville du investert i?
Jaeger- 6 October, 2012 at 14:14
Lovely images http://youngandimpressionablee.blogspot.com.au/ xx
yasmin- 6 October, 2012 at 13:26
yey.gleder meg.
AgnesB- 6 October, 2012 at 11:46
Fokuser på det fine og nyt NY! Skulle gjerne bodd der;)
Celine- 6 October, 2012 at 11:07
Hvordan fikk du jobb på Acne? Gikk du bare å spurte eller?
Thilde- 6 October, 2012 at 10:55
Håper du klarer å fokosere på det som gjør deg glad og nyte New York fullt ut :) Du er veldig inspirerende!
NEW POST: heygia - camila
VIEW POSTS - VIEW PROFILE