vanillascented header
21:52 - 13/06/2013

THIS SUMMER


Denne sommeren
skal jeg kle meg i hvitt,

hel-hvitt,
og mer hvitt.
_
Det føles så rent og friskt å bruke hvitt.
Det er så klart og tydelig, og samtidig befriende.
Resten av fargeskalaen går i grå, svart og ulike nyanser av blå. Behagelige farger som gir meg en viss ro.

_
Jeg kjenner at jeg ikke vil gå i ting som gjør så mye ut av seg, og basis-plaggene/favorittene skal brukes om og om igjen.

Og så skal jeg gå med komfortable og lave sko.
(Høye sko hvis det er et absolutt must, men skal unngås om mulig.)
Sommer-sandalene, loafersene og sneakersene ligger klare.
Bortsett fra at jeg har lyst på et par helhvite Nike Roshe, slappe trekant bh-er og påfyll av et par basic tees så har jeg ingen planer om å shoppe denne sommeren.

_
Jeg har ikke lyst på flere ting.

_
Til slutt vil jeg bare ha en liten garderobe med “den perfekte” alt,
så trenger jeg ikke å tenke på klær lenger.
Når det gjelder overdeler så går det i tees, singletter, college-genser og skjorter med opprullede ermer.

Stikkord for sommeren er behagelig, slapt og løst.
_
Shorts over skjørt når som helst. Enkle trekant bher eller ingenting i det hele tatt. Har kjøpt meg bomullsbukser som skal brukes mye, og jeansen bruker jeg helst bare på jobb.
Jeg prøver å få litt brunfarge så sminken kan droppes fremover.
Det eneste jeg trenger å tenke på når jeg går ut døra er kansje et svakt hint av en deilig parfyme, eller bare en god bodylotion.

_
Smykker bruker jeg sjelden, og det er en stund siden sist.

Naturlig.

Men. Egentlig så bryr jeg meg ikke om hva jeg skal ha på meg denne sommeren. Å planlegge sommergarderoben er lavt prioritert, og det er også derfor jeg ser for meg at jeg bare vil bruke basisplaggene jeg allerede har.
Jeg vil rense opp garderoben, men aller helst vil jeg rense opp i livet mitt.
_
Hver dag er en sjanse til å starte på nytt, men jeg synes en ny årstid eller måned gjør det enklere. Jeg håper at jeg kan bruke denne sommeren til å

bare slappe av…. Og tenke på hva jeg egentlig vil.
Sortere tankene mine og finne ut hva som betyr mest for meg.
Noe jeg egentlig vet allerede.


Håper at sommeren blir bedre enn jeg tror den blir.
_
_

This summer I want to dress in white. It feels so refreshing and clear and is exactly what I yearn for right now. Other than that I see myself wearing grey, black and different shades of blue (no news here.) / I want to wear my favourite clothes and my basics over and over again. / I’ll wear high heels only if I have to, but I prefer to wear comfortable and flat shoes whenever I can. / I do want a pair of white Nike Roshes, and a refill on some basic tees, but I don’t really want to add more to my wardrobe. I  don’t want more things. / Keywords for this summer is ease, comfort and loose. No bra, worn out tanktops, shorts and cotton pants is preferred. / I’m looking forward to get tan so I don’t have to use make-up. Au natural is the best. /

But really, I don’t care about my summer-wardrobe. I hope I can use this summer to clear my mind and figure out what I want and what really matters to me. (Maybe dressing down and going back to basics is a way for me to express this clothes wise..)
..I hope this summer will be a good one.

Leave a comment

Isabelle Ofume- 20 June, 2013 at 04:15
this is so true. man, i truthfully just want to know what exactly is important to me and what i want to do. summer will be full of basics and wearing what i want to.
Håvar- 17 June, 2013 at 18:48
Kjææærlighetssyk! :) we are all Maria. i hope u find the right.
Maria / Vanillascented- 16 June, 2013 at 23:39
Mari: Hehe, men det du kjøpte var jo veldig fint + noe som absolutt kommer til å være verdt pengene! :) Bare hyggelig, vi sees sikkert igjen!
Marjo- 15 June, 2013 at 19:38
Ærlig og herlig innlegg, Maria! Takk for hjelpen på Acne i sta (kjente et lite stikk når jeg leste setningen om at du ikke trenger flere ting. Kjente meg vel kanskje litt igjen... ). Håper også sommeren din blir bedre enn du tror! :) Mvh. Mari
Maria / Vanillascented- 10 June, 2013 at 15:14
Merry: It's from Base Range Tedore & Ellen: Marsèll ballerinas; It's an old pic from lagarconne.com Kate: Didn't delete it, just changed my username rMarie: Vanessa er så utrolig flink, men der ser jeg ikke ut! Takk for at du sa ifra :) God sommer :)
merry- 9 June, 2013 at 13:17
I am looking for such a simple white bra top for some time, where is it from? Also white shorts are amazing.
Tedore- 6 June, 2013 at 09:46
Maria, where did you find those gorgeous Marsèll ballerinas?
Vilde- 5 June, 2013 at 09:16
Nydelig innlegg.
Anette- 4 June, 2013 at 18:51
WOW, for et innlegg! Minimalistisk, men på samme tid så vakkert. Ha en fin sommer!
Kate- 3 June, 2013 at 18:37
How did you deleted all your followers on IG? Im trying to do the same on my account. Saw taht u delted your pics and followers.
Ana- 3 June, 2013 at 17:54
So inspiring Maria! <3
Christina- 3 June, 2013 at 08:37
Those shoe slippers are oddly beautiful xxx reallyliteral.blogspot.com
Valentina- 2 June, 2013 at 21:49
How lovely! Valentina http://valentinaduracinsky.blogspot.com/
rMarie- 2 June, 2013 at 20:59
Hei, fant dette innlegget om deg, vet ikke om du vet om det :) http://vanessajackman.blogspot.no/2013/05/new-york-fashion-week-ss-2013maria_30.html Du er så utrolig vakker, både inni og utenpå! Ha en fantastisk sommerferie!
MARJOLEIN- 2 June, 2013 at 20:14
Looks like this summer is going to be awesome! X Marjolein - Never Too Polished.com
Dylana Suarez- 2 June, 2013 at 18:36
Love this post :) xo colormenana.blogspot.com
Portia- 2 June, 2013 at 18:29
Love the photograph inspiration from this post! I wish I could wear more white this summer although I worry about getting my clothes dirty. I love how a tan enables one to wear less makeup - it's so much better for the skin to be au naturel. http://cequisuit.blogspot.com
Malin- 2 June, 2013 at 14:12
Skulle ønske jeg hadde små pupper så jeg kunne gått uten bh eller i fine trekant-bher. Det er så fint!
Ingvild- 2 June, 2013 at 13:44
Du er så bra du, Maria!
emzgalz- 2 June, 2013 at 12:09
Beautiful <3
Maria- 2 June, 2013 at 11:41
Dette var fint, veldig fint, nesten med en melankolsk undertone. Sier amen til å dempe materialismen og gå for en naturlig sommer, og jeg ønsker deg virkelig virkelig en fantastisk ferie. Du er en av få jeg fremdeles følger, og jeg må bare fortelle deg at du er beundringsverdig; dyktig, kreativ, og ikke minst reflektert. Hva en som river i deg om dagen, så håper jeg du finner ro i sommer. <3
Carly- 2 June, 2013 at 05:23
Lovely, lovely post. I so wish I was still in NYC for summer. Looking forward to your summer posts :) Enjoy, relax, re-focus, have fun..it's going to be magical I'm sure XO
Grace- 2 June, 2013 at 04:25
Great inspirational pics! Thanks!
Martine Næss Sorthe- 1 June, 2013 at 23:19
Dette innlegget: <3<3<3<3 Kunne lest det tusen ganger.
ellen- 1 June, 2013 at 22:32
Hei maria, jeg kjenner meg veldig igjen i tankegangen din:) Lurte forresten på om du vet hvor de første skoene i dette inlegget er fra ( de hvite ballerinaene). Håper du får en fin sommer.
NEW POST: Blame It On Fashion - BLUE LACE AND A PINK TOUCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE