vanillascented header
18:06 - 23/08/2013

NEW YORK


Hei!
_
Endelig tilbake i New York og det er akkurat like fantastisk som jeg husker det, om ikke enda bedre!
Jeg og en venninne fra Norge har flyttet inn i en leilighet i Bushwick, Brooklyn og den er finere enn finest. Ovenfor er et iphone bilde av rooftopen vår som har utsikt over hele Manhattan. Samme utsikt fra stua vår også :) Det er MAGISK her og vi føler oss veldig heldige!
_
Den første dagen har jeg løpt rundt med portfolioen min for å dra på internship intervjuer som jeg fikset før jeg dro hit. Alle har gått utrolig bra, og jeg har bare fått positiv tilbakemelding :)
Det var én som jeg gledet meg mer til enn de andre da det er et firma som jeg virkelig ønsker å jobbe for (men som jeg ikke turte å tro at jeg kom til å få).. Jeg fikk den! HERREGUD. Jeg kan fortelle dere om det når jeg starter å jobbe der neste uke, men jeg kan si nå at det er et utrolig bra firma. Det passer meg perfekt og ja.. ting går bare akkurat som det skal og det er en deilig følelse :)-

Ellers bruker vi dagene til å bare leve livet i NY. Skolen begynner på mandag, og da blir det travle dager igjen!
_
:

I. Hello New York, we’re back!

II. I’ve moved into an apartment in Brooklyn with a friend who is also from Norway. We’re madly in love with it!
Above is an iphone pic from a visit to our rooftop – the view over Manhattan is magical.

III. I’ve been running around with my portfolio the first day, going to internship interviews. They all went great!, but there was one that I was more excited about than all the others.. and I got it! It’s a company I really can relate to and I am SUPER excited and thankful to start working with them. I will tell you about it later!

Leave a comment

Carly- 27 August, 2013 at 10:19
SO excited to see you back in New York. Ah. I miss it so much. The apartment is dreamy, absolutely perfect. You need to go to Tutu's for brunch on the weekend and Roberta's pizza is incredible. Those two places are my favourite eats in Brooklyn I think! Can't wait to see where your internship is at! Go girl! XX
Thea- 25 August, 2013 at 14:36
Ser helt fantastisk ut, heldig! Gratulerer med internship :-)
Sarah Iracheni- 24 August, 2013 at 16:02
Sounds so existing! Congratulations!
Maria Van Nguyen- 24 August, 2013 at 13:59
Kamilla: Ja det er veldig dyrt og en helt annen standard her! Det er vanskeligere for folk fra utlandet å få en leilighet også pga papirarbeid osv.. Men vi har funnet vår leilighet gjennom airbnb! :) Funker veldig bra for da kan man lese andres reviews, og det er en del utleiere som har en god deal på månedsutleie også :)
Kamilla- 24 August, 2013 at 11:41
så utrolig spennende :) kan jeg spørre hvordan dere gikk fram for å få en bra leilighet? jeg vet det er mye dårlig standard på leiemarkedet i new york, og det blir fort innmari dyrt. flytter kanskje dit til sommeren, så kunne vært fint å høre om du har noen tips.
ane- 23 August, 2013 at 22:36
Gratulerer så mye!
j- 23 August, 2013 at 17:16
gratulerer! lykke til med nytt skoleår. er spennende å følge deg
Sofie- 23 August, 2013 at 16:40
Hi! I really love your long grey cardigan from Acne. Are you interested in selling it?? :-)
NEW POST: Hilda Sandström - ACCESSORIES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE